Следвайте Гласове в Най-добрите фирми на глобално ниво оценяват щетите, които

...
Следвайте Гласове в Най-добрите фирми на глобално ниво оценяват щетите, които
Коментари Харесай

Антони Тренчев от Нексо: Ще съдим България за над 1 млрд. долара

Следвайте " Гласове " в 

Най-добрите компании на световно равнище правят оценка вредите, които ни нанесе акцията на българската прокуратура. Става въпрос за над 1 милиарда $ и ще вземем ограничения да си отстоим ползите, това сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " единият от създателите на криптобанката " Нексо " Антони Тренчев. Той посочи, че вредите са изключително огромни, тъй като компанията е била пред лансиране на американската борса НАСДАК.
" Сега това се отсрочва, тъй като би трябвало да почистим вредите от тази некомпетентна акция на прокуратурата ", сподели още съоснователят на " Нексо ". В отговор на въпрос, Тренчев уточни, че се прецизира дали желае да е против страната или прокуратурата.

Тренчев разгласи, че одит осъществен в действително време от една от най-хубавите одиторски компании е посочил, че все още Нексо има повече активи в сравнение с отговорности.
Той акцентира, че извънсъдебното съглашение, подписано с 50 американски щата и комисията за скъпи бумаги и прокуратурата на Ню Йорк не е признание на виновност. " От Съединени американски щати сме спрели доста от дълго време да набираме нови клиенти, тъй като липса ясна регулаторна рамка ", сподели Тренчев. Той уточни, че няма нищо правилно в изказванията на прокуратурата, че акцията в българските офиси е поръчана от Съединени американски щати. Те обикновен програмен продукт не могат да прочетат, каква информация ще дадат.

Акцията против " Нексо " е явен знак към IT бранша в България и хората, които подаряват средства на партии като " Да, България ". Тренчев не скри, че познава Христо Иванов, тъй като в България " сме една шепа хора и всеки познава всекиго. " Ние сме световна компания. Не работим в България, съумяваме без политически чадър. Това ги изнервя от години и най-сетне посегнаха на компания, оценена на милиарди. Просперираме макар ставащото в България, от родолюбие. А дейностите на прокуратурата слагат рисков казус ", сподели още съоснователя на " Нексо ".
Случващото се в България визира моя бизнес и житейски проекти в доста дребен аспект сподели още съоснователят на Nexo Антони Тренчев. Той разгласи още, че от дълго време не живее в България. 
" Действията на българските управляващи са неуместни, непотребни и огромна част от тях - противозаконни. Ние ще отговорим по подобавящия метод на това ", съобщи Тренчев. Той отхвърли изказванията, че компанията му финансира терористи и още веднъж ги дефинира като “абсурдни ”. 
“Истината е, че единственото, което сме видели след акцията, са два хвърчащи листа със общоприет текст. Това е, което е показано и на сътрудниците ни, арестувани за малко в София ”, сподели той. 
По думите му формалните обвинявания - неговото и на Коста Кънчев, към момента не са връчени. 
Тренчев съобщи изрично, че не познава Махмуд Мохамед, който е в забранителния лист на търсени лица на израелски служби. “Освен това, той не е клиент на Nexo ”, посочи той, опровергавайки формалната теза на прокуратурата. 
Тренчев изясни, че Мохамед е правил транзакции в Nexo две години преди да попадне в листата на търсени лица. “Ние като институция следим всички входящи и изходящи транзакции на нашата платформа в действително време ”, изясни Тренчев. Той посочи, че това е сертифицирана стратегия, с която се следи дали паричните потоци са чисти, или не. Тя се употребила от Централно разузнавателно управление на САЩ и ФБР.   “Това е допустимо единствено при блокчейн технологиите и криптовалутите ”, разясни Тренчев.
В края на диалога той заключи, че става дума за едно " необикновено театрално зрелище ", само че в последна сметка злото ще рухне.
За изказванията на българската прокуратура
Това, което българската прокуратура е обяснила като “международно партньорство ” се показва в даването на софтуерното решение, сподели Тренчев “Това е безусловно неуместно обвиняване ”, безапелационен е той. Според него аргументите на българската прокуратура са политически. “Беше комфортен миг звучно да се ударят партии като Политическа партия и Демократична България и да се саботира третия мандат ”, счита той. 

По думите му той е знаел за някои от даренията към “Да, България ”, направени от негови чиновници, “но не съм изследвал и не съм се вмешателства по никакъв мотив в тяхното решение да изразят гражданските си позиции ”, сподели още той. 
Тренчев отхвърли думите на експремиера Бойко Борисов, че “това е метод да се заобиколят разпоредбите ”.  “Трогателно, в действителност прочувствено. Това идва от човек, за който знаете какви подозрения има в обществото. Това е явен знак към проспериращия и преуспяващ IT бранш в България ”, сподели още той.
За политическия хайлайф
Тренчев удостовери, че се познава със съпредседателя на Демократична България - Христо Иванов. “Познавам Христо Иванов. Аз съм бил част от обществения живот в България преди години. Но не виждам по какъв начин това е съответстващо. Ние сме една шепа хора в България ”, разяснява Тренчев.

Той е безапелационен - двамата не са разговаряли за дарения. “Не знам по какъв начин по-ясно да го кажа. Ние сме световна компания, която не предлага услугите си в България, която съумява без обществени средства, европейски фондове, публични поръчки и политически чадър ”. 
За цената на транзакциите
“За страдание прокуратурата няма визия защо приказва ”, съобщи Тренчев. Според прокуратурата транзакциите на компанията са на стойност 94 милиарда Тренчев разясни - цената е над 100 милиарда “Ние имаме 5 млн. клиенти и милиони транзакции, за които следим всеки ден ”, изясни той и добави “просперираме макар всичко случващо се в България ” 
Той сподели още, че “въпреки препоръките на всички наши другари и близки да не се занимаваме с България, ние го направихме от родолюбие, патриотичност и желанието тази клета страна да има един образец за това по какъв начин иначе могат да се случват нещата - с изключение на кюлчета, пачки и мародерство ”.
 

Източници: NOVA, dnevnik.bg
 
 
 
 
 
23 Яну 202359722 Яну 2023381022 Яну 2023125422 Яну 2023175322 Яну 202347222 Яну 2023421КоментариАнгло-омазнен ум22 Яну 2023 17:51ч.
Иначе са патриоти, мислещите на британски еничарчета безродни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За разлика от теб22 Яну 2023 18:04ч.
България им е първата най-любима страна, а не втората.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Майцепродавецо англоезически, на мен ли ще приказваш за най-любима страна22 Яну 2023 18:06ч.
Евроотрепките доста взехте да си позволявате в България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съвременник22 Яну 2023 18:19ч.
Хората живеят в обичаните си села, градове, страни, а този е избягал. Интересно, къде си заплаща налозите?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Предложение22 Яну 2023 17:56ч.
Каскета да го пращат на автомагистралата и до момента в който не го изкара тоя 1 милиарда, никакво връщане. На вманиачен ли ще се прави, какво ли, само че ми писна да плащаме поради поръчковите осъществявания на прислужници като него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Случващото се в България визира моя бизнес и житейски проекти в доста дребен аспект " 22 Яну 2023 17:59ч.
Изобщо не би трябвало да ви пускат в България. Стойте си в Еничаростан.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " тъй като компанията е била пред лансиране на американската борса NASDAQ " 22 Яну 2023 18:06ч.
От Прокуратурата на Ню Йорк?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Какво родолюбие и каква патриотичност, бе, джанъм,22 Яну 2023 18:11ч.
щом искаш да вземеш 1 милиард от джоба на българите! Нямате нищо общо с този народ. Безродници сте. Вдигайте си дисагите вечно отсам и да не сте стъпвали повече. И ние нямаме нищо общо с вас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Слушайте22 Яну 2023 18:18ч.
Интервютата със доцент Сарийски с цел да разберете малко повече за тази сфера. Изглежда че криптофирмите ще ги употребяват с ноу-хау до момента в който задвижат действително другата международна цифрова валута. И тези момчета ги накараха да си дадат налог за активността в Съединени американски щати, само че в България няма налог, само че ще има неточност на прокуратурата и заплащане на тези пари на процедура от джоба на българите. Това наподобява на троен удар. Защото се пробва да активизира сила за смяна, само че със съмнителни лица. А компютърните експерти както постоянно, създават единствено средството с което ще се случи всичко. Високо дипломиран личен състав, който би трябвало да се държи в възторг.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати чакай малко, местя си го22 Яну 2023 18:22ч.
А в този момент да те светна, като си го получиш тоя милиард (от българската държава), а обади ми се.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Идеалист22 Яну 2023 19:43ч.
Тези са като юриста на ромката, на която която беше заменено детето и тя си припозна по - беличкото, и нахалника и я подучил да желае 300 000 лева от болничното заведение. Адвоката какъв брой ще се облажи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати teridan22 Яну 2023 18:34ч.
Не е обикновено прокуратурата да води борбите си в медиите. Трябва да го прави в правосъдна зала. Обаче, когато липсва подготвеност и професионализъм, магистратите като обезщетителен механизъм демонстрират медийна свръхактивност и раздават присъди в медиите. Един ден на това би трябвало да се постави край, без значение дали се отнася за Нексо или за друго обвиняване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати братът на Иван Георгиев от Попово22 Яну 2023 18:34ч.
Гадове сме това българете, ще знаеш! Момчето рекло да даде един образец на тази клета страна по какъв начин може елегантно да се краде - не с кюлчета, пачки и мародерство. А ние какво - никаква признателност за светлия образец. Важно е въпреки всичко да запомним едно: кради си както искаш, значимо е обаче да знаеш в чия каса да внасящ съответните отчисления. Тия момчета заложили на куция кон ПП/ДБ, с вярата, че ще финишира първи, пък то...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП22 Яну 2023 18:37ч.
Ще съдят и ще я осъдят. Вервайте ми.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати дядо Лико22 Яну 2023 18:44ч.
Били се споразумели със Съединени американски щати!? Глоба от 45 милиона $ и 5-годишна възбрана да работят в Съединени американски щати!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Охи22 Яну 2023 19:05ч.
Ще осъди на бай ти Охи дедовия!Според законите на ФАЩ,извънсъдебно съглашение е индиректно признание на виновност!Така че оди съди..Момчето си е типично уолстрийтско вълче,дето си блъфира на ангрО.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дедо Охи,22 Яну 2023 19:56ч.
Ти кой юридически факултет в Съединени американски щати си приключил. За един другар запитвам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Охи22 Яну 2023 20:17ч.
Харвард,моето момче!И се кандидатирам за Министерство на правосъдието на България с двойно поданство,приеха ми документите без проблем!Ще гласуваш ли за менка:)?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Милко Балев22 Яну 2023 19:25ч.
Тоз чиляк какъв брой налози е платил в България? От написаното оказва се че е по-голям от Лукойл, а знаем неговите другари от дай България по какъв начин ореваха за налозите на Лукойл.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ако заплаща на 600 човека22 Яну 2023 20:01ч.
в София по 5 - 10 бона месечно, както твърди, сумата за налози и осигуровки е прилична.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мимето22 Яну 2023 20:11ч.
Колко би плащал за сходен интелектуален труд в Съединени американски щати? Да не се окаже, че ТЕРИТОРИЯТА му е преференциална и от работна ръка, т.е. колониална.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Милко Балев22 Яну 2023 21:13ч.
В Лукойл работят 2500 чиновници. Достатъчно ли е? Ама жълтопаветници отново реват!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За разлика от Нексо Лукойл22 Яну 2023 22:35ч.
продава на българския пазар и по тази причина е обикновено да чакаме от него и корпоративен налог.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Weybridge22 Яну 2023 19:29ч.
Без връзка със публикацията се зачудих какво стана с вируса в Български пощи? Дали в действителност са руснаците, или ирански хакери? Или северно-корейски? Сигурен съм, че приятелите-компютърджии на ей тия нямат нищо общо!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ще платим още едни " ф-16 " 22 Яну 2023 19:32ч.
Заради окупаторите от амбасадата
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Идеалист22 Яну 2023 19:38ч.
Това са долни интернационалните аферисти. Колко са били приходите на вашите чиновници, които са създали по 19 999 лева на Демократична България? Проблемите ви не са свършили, те от в този момент стартират.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кат наща регулаторна рамка няма22 Яну 2023 19:43ч.
" От Съединени американски щати сме спрели доста от дълго време да набираме нови клиенти, тъй като липса ясна регулаторна рамка ", сподели Тренчев. Това обаче не попречи да платят 45 млн. щ.д. Засега... Няма нищо по рисково от опита да се прескочи бездна с два скока. Лойд Джордж
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати България съди Политическа партия за нанесени тънък.щети от над22 Яну 2023 19:46ч.
6 милиарда щ.д., вкл.пропуснатите стопански изгоди на страната вследствие разрушителните политически решения по време на техния мандат. Ако приспаднем този 1 млрд.за който бълнува тренчеф, значи криптохарвардите остава да платят на българския народ към 5 млрд.щ.д. Разбира се, ЦИК няма никакви учредения да допусне за присъединяване в идващите полит.избри сходни несъмнено екстремистки антидържавни криптоелементи, както и обединения с тяхно присъединяване и финансиране.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати вицепрезидентът госпожа Йотова22 Яну 2023 21:21ч.
да започва процедура за отнемане от българско поданство на дискредитираните от криптоскандала лица. Указът на Президента не предстои на обжалване в съда. Това е елементарен и ефикасен прийом конституционните органи в страната да обезвреждат проведена незаконна група, вербувана от външни фактори да узурпира политическата ни система.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ако не става дума22 Яну 2023 22:41ч.
за чупка в кръста и цункане на кунката на кагебиста Гундяев, Йотова не я търси. Иначе ценител ми сподели, че в Европарламента била единствената източноевропейка, която говорела удовлетворителен френски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мимето22 Яну 2023 19:52ч.
В изявлението по btv този облик несравним заплаши прокуратурата. Каза, че Гешев и компания не знаят с кого си имат работа. И очичките му по този начин злобно святкаха, че чак настръхнах. Заплаха в чист тип.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Може да си го позволи22 Яну 2023 20:05ч.
Плаща на американците. Ще го пазят. Сега стартира да заплаща и на лобисти да вкарат Ваньо в листата по Закона Магнитски. Хората зад прокуратурата май търсят метод да се отърват от Гешев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати заплаши прокуратурата. Каза, че Гешев и компания не знаят с кого си имат работа.22 Яну 2023 21:02ч.
Ако се вземе поради визитите на въпросното лице, дружно със съответната компания, за инструктаж по въпроси какво би трябвало да вършат тук. И още като се проучва трезво какво въпросното лице прави с огромна пристрастеност. Имайки поради също и отбраната, която въпросното лице има от ристьо, на който лапето е дало много парички очевидно и неизвестно какъв брой, скрито. То следва, че не каскета, а лапето не знае с кого си има работа. Парите дават мощ, но вземат ум или „ Учен та зафучен “ – [баба споделяше тъй].
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати j.jelevban-вероятно22 Яну 2023 20:01ч.
България би била по-добре без прокуратура.Като дивия запад.Който има колт и който е по- бърз.То и в този момент горе долу е по този начин.Но и устояваме прокуратура която вади колта и стреля на направления.Разликата м/у гл.прокурор и каубой е в позлатения колт и надписа на шапката!Сравнението м/у Тренчев и прокурорите;Логично подредена мисъл при Тренчев и...................!Сами си го квалифицирайте!Липсата на съответно обвиняване е показателна!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мимето22 Яну 2023 20:09ч.
Вярно, няма обвиняване, само че такива шумотевици разбъркват външната тоалетна и стартира по този начин да мирише, че излиза наяве, че всички вонят, даже да се споделят Христо. Между другото, обликът назова България ТЕРИТОРИЯ, от която прави бизнес, само че не и в ТЕРИТОРИЯТА.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати (*І*)22 Яну 2023 20:23ч.
Прокуратурата направи шоу конференция, а обвиняването още не беше и към момента не е формирано! За какво да приказваме повече?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ТОЗИ ГОСПОДИН ЗВУЧИ ТОЧНО КАТО КИРЧО22 Яну 2023 20:29ч.
Те нямали нищо общо с България, само че инцидентно техни чиновници финансираха една партийка в тесни връзки с друга партийка, която пък обмисляше по какъв начин комапнията да влезе в разплащанията на страната България. Те били изрядни, само че пък санкционирани от прокуратурата на Съединени американски щати с 45милиона $, поради някакви си административни нарушавания. Точно като българо - канадския жител, който имаше едно " малко " административно конституционно нарушаване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нексо, Политическа партия, Демократична България - кое е общото сред тях?22 Яну 2023 21:00ч.
Те са непознати и миришат на непознато. Те са тук, с цел да вземат, не да дават. Те са част от окупационните колониални управляващи. Те имат за цел да съкратят историческото време на България и нейният държавотворен народ - българите. Нищо, че някои от тях българка ги е раждала, сякаш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати България е народът, не политиците!22 Яну 2023 21:18ч.
Преди да съдят страната за 1 милиард/трилион круши/ябълки, да се огледат по дребните градове и селата по какъв начин живеят хората.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Като вземеш тоз милярд, обади ми се22 Яну 2023 21:26ч.
Оставям ти кожата на дедовия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре22 Яну 2023 21:52ч.
Интересни са ми такива мошеници.От такива даже колонията няма изгода.Те сходно на Кирчо и кокорчо не се усещат българи.1 лев на никое място няма да вложат.Пране на пари,пирамиди,желание за светкавични облаги.Те, Бил Гейст или основателят на Тесла няма да станат.Мошеници са си.Аз не съм нещо изключително, само че за близо 15 години сме вложили в колониалната стопанска система не малко парички.По 5000 Евро годишно малко ли е?Не е в стопанска система.Просто оказваме помощ на близки, или активност в бита....реални пари в действителна стопанска система. 75000 Евро са това.Това можем това вършим с жена ми.Много ми е мъчително за България в какво положение на колония е докарана.Но оказваме помощ колкото можем.Срам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Особено жалки са22 Яну 2023 22:10ч.
френските ярета, които се пробват да показват подаянията, пратени за прехрана на старите кози и пръчове или с цел да им се наглежда и ремонтира родната кошара, като помощ за (цитирам) " колонията "! Безродниците могат да провокират единствено гадност.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шарлатания23 Яну 2023 0:22ч.
Глупости! За нищо не може да съди България, и няма да я осъди! Празни приказки!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Спасов23 Яну 2023 1:27ч.
Смятай на тоя какъв брой му е акъла, откакто прави такива изказвания. Клоун!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Bacho Кольо23 Яну 2023 8:44ч.
Днес някой си Тренчев, дете на Държавна сигурност, показва безграничното си самочувствие. Самочувствие, подбудено от силата на парите. Той даде обещание да натика в миша дупка друго дете на Държавна сигурност - прокурора Гешев. Същият Гешев, който години наред показва голямо самочувствие. Самочувствие, подбудено от безграничната му еднолична власт. Чудя се и се квас, кой от двамата е по-противен...
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР